Zullen we een samenvatting van wat er gebeurt in de wereld van online marketing

Om deze week beginnen, zullen we een samenvatting van wat er gebeurt in de wereld van online marketing, technologie, web development en online communicatie. Het is Party!

IKEA en Love Hotel
Vanwege Valentine presenteren we de nieuwe Ikea in Spanje: Love Hotel

De Zweedse reus weer te praten over hem en een mini-website waarin koppels een hotelovernachting kunnen boeken tijdens het weekend van Valentijnsdag om nieuwe matrassen te proberen voor Ikea gelanceerd.
 

Vrouwen en Sociale Netwerken
Je wist dat sociale netwerken meer worden gebruikt door vrouwen dan mannen? Ze hebben meer kans om te communiceren met merken? Ze worden sociale netwerken vrouwelijk gebied?

 

Toyota heeft een aanvraag voor automobilisten om de bestuurder te helpen gelanceerd
De applicatie is direct geïntegreerd in de auto multimedia systeem, bewaakt het brandstofniveau, vind het dichtstbijzijnde benzinestation, beheert elektronisch betalen en levert op maat gemaakte coupons.

 

BPG, het beeldformaat dat JPG kon onttronen
BPG ‘Better Portable Graphics’ is het beeldformaat dat belooft om de titel van universele beeldformaat naar JPG. Zij stelt om gelijk te maken en hoger zijn dan de JPG beeldkwaliteit terwijl het bestand minder weegt. Zonder verlies van beeldkwaliteit, krijgen we dat bestand neemt minder ruimte op de harde schijf, meer zou de wachttijd voor het laden van webpagina’s te verminderen.

 

Waarom kan YouTube onttronen in 2015
Het feit dat de multimedia-inhoud zijn de meest gedeeld in sociale netwerken, het is geen geheim. Tot voor kort was het duidelijk dat de koning van Internet video was Youtube. Dat was tot Facebook besluit om het platform te overtreffen en uitgegroeid tot de meest populaire voor het publiceren en bekijken van video’s.
Hij slaagde er ook, zo blijkt uit cijfers Unruly: in november 2014 voor de eerste keer overtroffen Facebook naar Youtube in aantal video’s gedeeld op het platform en dit verschil is ook aanzienlijk in december gestegen.