Et corporate blogg er et nyttig markedsføringsverktøy for enhver bedrif

Et corporate blogg er et nyttig markedsføringsverktøy for enhver bedrift. Hvis vi investert tid og krefter, kan en bedrift blogg være en fin måte å lønnsomhet og genererte støtte for en nettbutikk.

Hva er fordelene eller fordelene ved å opprette det å oppdatere en blogg?

De er mindre påtrengende enn reklame og andre kampanjer.
De er mer økonomisk enn andre verktøy.
De drive trafikk til selskapets nettside.

De bidra til å bringe den helt til brukeren og de vokser branding og merkevarebygging.
Imidlertid bør man ikke tro at bare gjennom et selskap blogg kan vi utvikle en strategi Marketing Online, må vi flere verktøy for å nå våre mål markedsføring: sosiale medier, SEO, SEM, etc. Men virksomheten blogg kan være en stor kilde til trafikk og et sentralt element i vår Content Marketing strategi.

Hvordan?

Først må vi definere en klar strategi. Spør deg selv hvorfor du ønsker å jobbe med en blogg og setter klare og oppnåelige mål. Når definerte mål, som vil skrive bloggen? multimedieinnhold vil vi bruke slike bilder eller videoer? Det tar kunnskapsforvaltning tiltak vi har i vår besittelse. Hvis du ikke har nok tid, vil en ekstern editor være den beste løsningen.

Det er veldig viktig, når vi vet hvem som vil skape innhold, definere hva slags innhold vi skal bruke: Skriv bare om selskapet? Produkter og tjenester vi tilbyr, eller nærmere innholdet på sektoren?

Vi må organisere innholdet å publisere. Bestem frekvensen i innleggene i henhold til selskapets virksomhet, kampanjer datoer og produktlanseringer, etc.

Å vinne gang en bruker er vanskelig, så vi må prøve å fange oppmerksomhet med relevant innhold, interessant og dynamisk. Bruk av støtter videoer, grafikk, bilder og grafikk anbefales.

Tempoet publikasjoner er svært viktig. Det må være en tilstrekkelig hastighet av publisering for selskapet, men også i forhold til den sektoren som vil bli diskutert i bloggen.

Gjorde opplevelsen med forskjellige temaer og klippe, ta deg tid til å kjenne dine spillere, deres smak og preferanser. Fremfor alt, ha det gøy!